Fargerike paraplyer over gaten

Paraplytunnelen, et fargerikt virvar!
Ønsker du å øke markedsføringspotensialet til et sted? Gjøre det til et ettertraktet møtepunkt der alle vil ta en «selfie»? Eller ønsker du at ingen forbipasserende skal ha blikket festet på fortauet, men et glad smil på ansiktet?
Christmas Decor trer nok en gang inn for å mette urbane rom med et fargespektakel, denne gangen om sommeren – vi presenterer vår modulære paraplytunnel, inspirert av det berømte Umbrella Sky Project.
Dekorasjonen består av praktiske moduler som kan kombineres for å oppnå ønsket lengde (opp til 36 meter og mer). Modulene måler 6m (lengde) x 7m (bredde) x 6m (høyde) – takket være passende høyde, kan en varebil passere under tunnelen, så den dekorerte gaten vil fortsatt være funksjonell. I tillegg krever konstruksjonen ikke boring i bakken eller fasaden – den kan trygt plasseres hvor som helst.
I 2021 var tunnelen vår en sensasjon i en sjarmerende gate i Białystok. Denne sommeren kan du bringe glede til kjente rom – vi garanterer at dette synet vil vekke det indre barnet i hver forbipasserende.
Har du en idé og et behov for dekorasjoner, men vet ikke hvordan du skal realisere dem? Kontakt oss, og vi vil gjerne implementere prosjektet ditt, alltid med oppriktig og profesjonell rådgivning.

TOP
Skip to content