Juleverden-messen 2023

Vi har spennende nyheter! Mellom 3.-7. februar vil vi lyse opp utstillingsområdet på Messe Frankfurt under den internasjonale messen Christmasworld. I måneder har vi forberedt oss flittig for denne anledningen for å overraske alle med den unike stilen på vår stand. Du finner oss i hall 4.0 på punkt F50. Sikkert, vi kan ikke gå glipp av – vi vil skinne!
Hva er dette arrangementet?
Hvert år i Frankfurt på Christmasworld stiller selskaper fra hele verden ut, og presenterer de nyeste produktene og trendene relatert til juledekorasjoner og andre festlige anledninger. Denne begivenheten er en stor inspirasjon for produsenter av pynt, forhandlere, grossister, kjøpesentre, byer og alle som er interessert i design av verdensklasse. Vi kunne ikke gå glipp av det i år.
Vi ønsker ikke å avsløre detaljene i designet på vår stand, men vi vil avslutte dette innlegget med et lite hint – AHOO EVENTYR!

TOP
Skip to content