Tilbud

Illuminasjoner for byen

Feriebelysning, 3D-lyktdekorasjoner, tredimensjonale romlige LED-dekorasjoner - vi har lenge hatt suksess i anbudskonkurranser. Vi vil hjelpe deg med å skape en uforlignelig feriestemning i valgt rom. Vårt omfattende tilbud inkluderer alt fra lysdekorasjoner til gatelamper, gjennom tredimensjonale LED-ornamenter og opplyste bokstaver, til unike 3D-figurer som sleder, reinsdyr, engler eller gaver. Vi lager også tilpassede, ustandardiserte belysningsdesign på forespørsel. De LED-julebelysningene vi har laget, har allerede blitt en karakteristisk del og permanent attraksjon i byer over hele Europa. Følgende produkter nyter størst interesse:
3D-lyktbelysninger
3D LED-figurer
Gate- og fasadedekorasjoner
LED-bokstaver, f.eks. “God Jul” eller “#Bynavn”

Belysning for kjøpesentre

Ingenting tiltrekker seg kundemasser og stimulerer fantasien som stemningsfulle, festlige lysinstallasjoner. Vi tilbyr et bredt spekter av lysdekorasjoner, både i julestemning og tilpasset til den rette anledningen. Fra hengende lysinstallasjoner, gjennom tredimensjonale LED-figurer i alle mulige former (julekuler, sleder, engler, eventyrfigurer og mange flere), til skilt hvor man kan ta selfies - våre muligheter er ubegrensede. Vi inviterer deg til å skape en pustestansende atmosfære i ditt område.

SESONGDEKORASJONER

Lysinstallasjoner er den vakreste måten å fremheve et steds unikhet. Våre LED-lysdekorasjoner vil skape et ekstraordinært preg på både byrom og bedriftsområder, eller lyse opp en viktig feiring. Vi inviterer deg til å velge blant våre kreative, eventyrlige sesongdekorasjoner i alle stiler.

BELYSNING

Hos Christmas Decor finner du dekorativ belysning i alle tenkelige former, størrelser og design. Ta en titt på vårt utvalg.

UTLEIE

Ikke alle kunder har mulighet til å lagre lysdekorasjoner, og noen ønsker å nyte forskjellige lysinstallasjoner hvert år – Christmas Decor møter disse behovene ved å tilby utleie av våre LED-dekorasjoner. De som er interesserte i samarbeid, inviteres til å fylle ut et skjema, eller ta kontakt via telefon eller e-post.

TOP
Skip to content